Συμπλήρωσε τη φόρμα εθελοντισμού
«Το Σπίτι της Αγάπης» βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου για να πετύχει το στόχο του. Σε αυτήν την προσπάθεια μας πολύτιμοι αρωγοί είναι και οι εθελοντές μας, που με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στο έργο μας.

 

Προϋποθέσεις και Προφίλ  Εθελοντή

Εθελοντής μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε έχει την «ανάγκη» και τη διάθεση να προσφέρει στον συνάνθρωπό του.  Εθελοντές μπορούν να γίνουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας (Ιατροί, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί κ.α.) ή καθημερινοί άνθρωποι που έχουν την ανάγκη να προσφέρουν και να δώσουν αγάπη και φροντίδα.

 

Πως μπορώ να βοηθήσω

Οι εθελοντές μας είναι εξίσου σημαντικοί με το μόνιμο προσωπικό μας, καθώς απασχολούνται σε όλες μας τις δράσεις και καλύπτουν βασικές ανάγκες, που θα μπορούσαν να καλυφθούν από επαγγελματίες. Ανάλογα με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σε κάθε περίπτωση ενεργοποιούνται οι εθελοντές μας, φυσικά πάντα σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα και την επιθυμία τους.

Εκτός από τις έκτακτες ανάγκες, που θα ζητήσουμε τη βοήθεια των εθελοντών μας, υπάρχουν και δράσεις που κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει μια σταθερή παρουσία ανάλογα με το χρόνο που μπορεί να διαθέσει.

Διαδικασία Εθελοντισμού

 
 

Ποια διαδικασία ακολουθώ για να γίνω εθελοντής

  1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος:
  • Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα
  • Τηλεφωνικά στα γραφεία του Οργανισμού (τηλ. 211 0126178)
  • Με e-mail στο info@spitiagapis.gr
  • Σε  μέλη του οργανισμού στα σημεία ενημέρωσης (εκθέσεις, εκδηλώσεις κ.λ.π.)
  1. Συμπλήρωση Αίτησης/Ερωτηματολογίου
  2. Συνέντευξη/Ενημέρωση στα γραφεία του οργανισμού
  3. Τοποθέτηση σε ανάλογη δράση
  4. Περιοδικές ομαδικές και ατομικές εκπαιδεύσεις  

Ανάλογα με την ιδιότητα του κάθε εθελοντή και τις ανάγκες που προκύπτουν ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω email) για να ζητήσουμε τη βοήθειά σας, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες ώρες και την επιθυμία σας.